Ny blogg...kanske

Hejhej!

Jag funderar faktiskt på att skaffa en ny blogg, liksom - jag känner att om jag iallafall skaffar den så kan vi ju se senare hur det blir, alltså vilken jag kommer uppdatera and so on.

Kram! Jag återkommer ;)

Design under fixning

Hej bloggen!

Är mitt inne i sånhär design-depression just nu, ändrar hela tiden och sånt. Ni får ursäkta - jag SKA ändra tillbaka såfort jag kan :).

Fast nu ska jag och Wilma ner till ICA och köpa sånadär AA-batterier till min kamera sen kommer det foton så det bubblar om det och några videoklipp också.

Puss och kram sug på en banan

Tjabba kossor

nej jag skojade förlåt.

jag älskar ju er såklart, HAHAHA! Nejmen <3

Sleep over TONAAAJJJT!

Wilma har skaffat en ny blogg.

Just nu väntar jag faktiskt på Wilma, hon är hemma och hämtar kläder och sånt som är bra och ha till sleep overs.
Idag var vi och handlade lite bröd, Wilma blev som eld och lågor när hon såg baguetterna så vi köpte faktiskt några baguetter och lite nudlar tills ikväll, och självklart köpte jag chips också :) och dill dipp såklart, får man inte glömma!
Men en annan sak som jag glömde var ju givitvis gräddfil, jag hade för mig att man kunde ha filmjölk men det blir nog inte så gott om jag tänker efter ;).

Hmm.. jag funderar fortfarande på dethär med .tk domän men jag är fortfarande osäker också, det blir så klöddigt och egentligen vill jag ha .com, .se eller .nu domän, men .tk är ju gratis.
Har kollat lite hos Loopia också och se vad de har att erbjuda, men måste prata lite med mamma först bara.




Wilma är och hämtar lite AA-batterier så vi kan fota.

Oj! nu ringde hon.
Nahe det bröts :o Måste ringa upp henne då, hejdå sålänge.

Tiden går sakta

Vaknade ovanligt tidigt för att heta Linda så jag satte mig vid datorn och tänkte att det kommer gå snabbt så går jag snart och möter Wilma, men det går jättesöligt så jag tänkte att jag lägger upp bilderna



Det var jättefint väder och varmt, doppade mig 2 gånger. Dock gick solen i moln emellanåt och då frös man lite.


Lite moln var det allt.


Viktigt att använda solskydd! :)


Så himla grunt var det inte, bottnade dock där men bara några steg ut bottnade jag inte, är 1.59.


Vi såg en orm också! Den var dock död, men en orm är en orm haha.


Sola :)


Skuggaaaaaaaaa ;)


Syster Erica



Så, det var väl dessa bilderna från stranden då! :)

xo xo

Skoskav

Idag kommer Wilma hit :D men jag hinner inte blogga idag, förstår ni för jag ska fixa mig snabbt.

Bilder från stranden igår kommer imorgon! Håll ut ;)


xo xo


Vadå inte råd?

Jag tar bussen om en timme istället, så satt jag här och såg att jag fått en kommentar där det stod "varför köper du flipflop-skor när det inte ens är inne, har du inte råd med annat?"

Delvis - jag ska ha det till semester och JAG tycker det är praktiskt.
Och sen, nej, jag slösar inte pengar på ett par skor som jag egentligen bara hade tänkt ha på sommaren, och visst, jag köper jättemånga skor och det kan gå över 1000 kronor men jag köpte dessa så jag kan ha de till semestern.

Någon mer fråga?

Tjooosan!

Nu blir det snart sjön med min syster - det var nog dåligt väder bara igår eftersom vi hade bestämt oss för att åka till havet, haha - inte våran tur dag PRECIS!

Men iallafall, hinner inte blogga just nu eftersom jag har en buss att springa till.


xo xo


R.I.P Michael Jacksson

Rip Michael Jacksson

Jag är desperat

Jaha - hola igen då.

Jag letar desperat efter en .se, .com osv domän. Det får inte kosta för mycket och man ska betala per år!
Mycket viktigt, orkar inte hålla på sådär att betala en gång i månaden.

Men iallafall, sen blir jag ännu mer desperat när jag inte orkar med min design mer!
Alltså, inte den jag har nu utan designer överhuvudtaget!
För varje blogg man besöker så har dom en helt underbar design och man känner sig... ja, man känner sig dissad rent ut sagt!

Nu tittar jag på ett program om en tant som har utbildat sig till att gräva i döda kroppar, eller ja ...hon är ju en doktor men ändå, när man sitter där i 8an/9an och tänker på vad man vill bli så tänker alla såhär, "veterinär", "bagare", "kock", "porrstjärna" och då kommer hon där och säger: "gräva i döda kroppar, det är min passion!". Halloe? Jag menar, hon har ju absolut inga höns hemma då.

..konstig människa


edit: hon kanske bara gillar lukten?

Schema inför imorgon

Jag har tänkt göra ett schema, dels för att jag känner för det ;).

Gå upp: 09.00-10.00
Frukost: 10.30
Ringa Ercaberca: 11.00
Se vad som händer .. osv

Vad vill NI läsa om?

Jag har absolut bloggtorka och har alltid haft det, men så kom jag att tänka på - vad vill ni läsa om?
Berätta i en kommentar eller kontakta mig: [email protected]! Det är bara att kontakta, alla tips är godtagbara.

xo xo


Reklam


Denna reklamen har jag själv satt in i min blogg - och det är för om ni vill besöka någon av dessa sidorna (oftast är det olika) så är det bara att klicka på länken så kommer du dit!
Ett tips bara!

xo xo

Hittat lite resor ;) + dagens köp

Tycker ni att det är spännande att följa med mig sen när jag ska ut och resa!
Det ska bli massvis med video-klipp och filmer, när jag dyker osv :)

Åh vad jag längtar!

Har hittat ett par Sista minuten resor redan nu, det finns en för några tusen till Cypern i 15dagar, inte illa pinkat.
Har inte läst så mycket mer om det eftersom jag precis har hittat det, men sen så har vi kanske en hel del krav om hur vi ska bo - eller jag har det iallafall - helst nära havet - superviktigt!
En semester utan att bada i ett varmt skönt hav kan man inte kalla semester, även om jag och mamma knappast badade när vi var i Turkiet, tror vi doppade oss en gång sen så fick man ju springa till solstolen igen eftersom sanden var ju inte lite varm!
Men nog om det, sen ska det vara ett fräsht hotell - skönt om man kommer dit och det är kackerlackor och sådant, nej usch!
All inclusive ska det helst inte vara, ni kanske blev helt paffa nu men då blir man fast inne på hotellet eftersom allt finns där, såklart är det gott att gå och hämta en glass gratis ungefär hela tiden, men man går liksom inte på olika resturanger och sen badar man mest bara i poolen också.
Så alltså ingen all inclusive.
Det ska vara pool på hotellet med, som man kan gå till och sola lite sådär på kvällen när man har varit en vända på stan.

Nej jag måste sluta prata om resor - ni får ursäkta men jag längtar ju bara mer då!
Och när vi beställt resa kommer det nog komma som en liten chock för er igen eftersom vi har tänkt lite på att beställa en resa sen åka redan på kvällen. Fast då har man inte så mycket tid på sig och längta efter resan eftersom man ska bara hem och packa.

Men nåja, slutpratat om resor!

Jag tänka bara berätta igen att jag ska skaffa en .tk domän antingen idag eller imorgon.
Om jag har tid imorgon dvs, nu tror jag att ni blev helt paffa - har ju mest bara suttit hemma hela sommarlovet och uppdaterat bloggen, men imorgon ska jag och min syster träffas igen. Och då ska vi se vad vi kan göra när vi vet säkert vad det är för väder, om det är lite mellan dåligt väder så går vi en vända på stan, käkar gott och pratar :). Om det blir skinande sol så ska jag åka till henne eftersom hon bara bor någon km till en liten, jättemysig sjö! Så då blir det lite sol och kanske bad också, eftersom det nog inte är så kallt.

Vi har en sjö som har varit en perfekt badplats här, jag och mamma bodde super duper nära där innan, men nu får man inte bada där mer! Det finns liksom gift-alger där nu, jobbigt och en aning tråkigt :/, men så är det ju.

Och idag när vi kom hem efter stranden så var mina skor helt sönder så jag fick springa in en vända på skobutiken och köpte skor, blev vanliga flip-flops eftersom det dels var billigare och sen vill jag ha något snabbt och lätt när det är såhär varmt och man springer ut och in. Och sen är det ju bra sen till resan också.
En bild kommer längre ner.

Oh, jag har ju glömt och berätta!
För bara några månadersen köpte jag en jättefin (enligt mig) svart, praktiskt väska på Lundbergsväskor (399:-), såklart slängde jag mitt kvitto - dumt gjort!
Men den väskan gick isönder och jag blev väldigt besviken, men så gick jag och lämnade in den häromdan och fick ut en splitter ny! Jag är så rädd om den så jag vågar knappast använda den, men en bild har jag iallafall tagit :).

Jaha, nu laddar jag in bilderna iallafall så jag ska visa dagens köp och min väska.
Min kamera är faktiskt skitbra, bra att ta med sig men tyvärr glömde jag den idag :( klumpiga jag alltså!) men annars hade det nog blivit lite bilder, förlåt mig!
Men en sak är dåligt - det kan ta upp till en timme att ladda upp 7 bilder eftersom de är så stora, 10.2mp liksom. Lite jobbigt och segt så om maninte vill vänta sålänge med bilderna så får man ju ta ungefär 7 bilder - sen lägga upp på datorn - ta 7 till - lägga upp på datorn etc.


399:- Lundbergsväskor.


200:- Bra skor, dessutom var det rabatt så det blev 150:-!
Brukar inte gilla flip-flops men ack så praktiskt och dessa var dessutom sköna.

Tillbaka från beachen

Jaha, dagen var inte riktigt som man hade väntat sig, det har varit mulet och kallt som en n-röv!
Inte nog med att vi hade krångel med bussarna och dålig service på resturangen vi åt på, vi låg bara på stranden i 15minuter ungefär.

Men ett äventyr, var det ju iallafall.................


xo xo


Det kommer

Ah! *stressad som ett as*!

Jag ska byta till blabla.tk igen snart, jag lovar. Jag hade väl råkat radera mitt konto bara ;) *typiskt mig* men det är så mycket jag måste klödda med för att det ska funka och det orkar jag inte ännu.

xo xo

Nu var jag snygg

Jag har egentligen inte tid med att sitta här, men ändå gör jag det - stygga mig!
Haha, men jag måste packa nu, skulle egentligen bara titta in för att leta efter en sak. Ska sticka om en halvtimme så det är lite bråttom.

xo xo

Godmorgon!

Jaha, nu har jag gått upp skittidigt, men som sagt - stranden väntar ju!

Detta får bli ett snabbt inlägg eftersom jag måste skynda mig, brukar lyckas vara stressad även om jag vaknar 29timmar innan jag ska iväg, jobbigt värre.

Såhär tidigt har inte jag vaknat på en månad snart, haha!
Känns helt konstigt och jag smsade tillomed Johanna och skrev "buhu nu ligger du och sover!", fast hon är redan i Åhus, men dom kommer hem idag, tack! Jag har verkligen saknat henne <3 :).

Jag hade ett nytt domän-namn lite snabbt, www.lindis.tk, men den tog jag bort igen eftersom allting blev helt fuckat och om folk skulle följa en med bloglovin så fanns man inte där :/.
Så därför, kanske kommer det igen i framtiden.

xo xo

Ciao då!

Hej *host*

(varför skrev jag host?)

Men iallafall, nu ska jag bada - precis som jag ska gör imorgon!
Fast imorgon blir det ju havet, och idag får jag nöja mig med badkaret.

Ett + med badkaret är ju iallafall att man kan fixa graderna så som man vill ha, man behöver inte ligga och frysa. Och sen finns det inga räkor som biter en i tårna.

Imorgon blir det upp tidigt, jag menar verkligen tiiiidigt! Redan vid 7-8 för att hinna, sen ska jag ju bort till tåget och som mina lärare brukar säga när man kommer in stampandes försent "tänk sen när du ska åka tåg, tåget väntar inte på dig då!".
Då brukar jag säga "tur att jag inte skulle åka tåg då.".

Wellwell, det blir alltså ingen mer uppdatering idag och ingen under hela dagen imorgon heller utan den kommer framåt kvällen!
Då är jag tillbaka, och förhoppningsvis så lyckas jag hitta ett par AA-batterier så jag kan ta med mig min kamera också.

Åh det ska bli så kul och bada i havet, sist jag gjorde det var ju sommaren -08, om jag ens åkte till havet då.

xo xo /sommarhälsningar!

Jävla tur att man inte är barbie

Jag satt ute på ballen (ballkongen) nyss när det började lukta bränd plast.

Då tänkte jag genast på barbie, hon är ju av plast, ellerhur?
Då betyder ju det att hon inte kan sola eftersom hon bara smälter, det låter ju som ett roligt liv ju.
Och jag menar, hon är ju aldrig blek heller, utan alltid lagom brun.



Bilden är från google, kom direkt till bilden här:
http://www.funny-potato.com/barbie-doll.html


xo xo


Det var då det

Innan har jag alltid känt såhär "stilmallen fashion är så fin, varför gör alla en sån komplicerad design när man kan ha den?".

Men när man bloggat ett tag så känner man att man kan inte leva på en stilmall, man vill bara ha en ännu mer komplicerad design för varje gång man ändrar!

Undra varför egentligen...


xo xo


Ut i solen med mig

Nej, börjar bli trött på att sitta här.


Men solen lockar mig, nu ska jag ut och soooola!
Dels för att min röv har domnat av och solen skiner ju förhelvete där ute!

Ursäkta språket.
Men blir bara så trött på att jag fastnar här, oftast eftersom jag är mitt uppe i att leta efter några blogg-special erbjudande ;)


Imorgon = beach 09!

Imorgon doppar jag mig för första gången 2009 i havet!

Åhus strand, underbart! :) Hoppas nu för Gudsjävla skull att vädret är såhär underbart då också.



Bilden är tagen från google, här är bildlänken: http://data.s-info.se/data_page/1187/images/ahus_Strand.JPG


En dröm som blev sann

Spolade nyss upp badvatten, och då kom jag att tänka på att det hade varit kul och blogga om det blev översvämning i mitt badrum.
Satt här ett tag och tänkte på det, tills jag hörde ett konstigt ljud från badrummet, jag sprang bort dit - och mycket riktigt! Översvämning!

Jag blev flypanikslagen och fick liksom slänga handdukar på golvet och sedan dra ut proppen, men då funkade inte kranen! Kranen hade fastnat så jag kunde inte sluta spola vatten, nahe - ännu mer panik!
Så jag tog en skärbräda under och tänkte att det hade ju kunnat stoppa vattnet, men då sprutade visst vattnet ut på sidorna istället.

Men tillslut fick jag slut på eländet.


xo xo


Weird

Mammas första designsak, den första saken som fick flytta hit till lägenheten är en grön plast kanin som är ungefär 10cm hög (då räknas inte kaninöronen och huvudet).


Visste inte ens vad det var först, förrens mamma drog i kaninens huvud och ut kom...


..tandpetare.


199:- på nisses för de som vill ha en plastkanin med tandpetare.

Och inte nog med en liten konstig tandpetar ask, vi har även en rund smilegubbe med hål i ena ögat.


och ur den kommer det ...



suketter, sånadär man har istället för socker i sitt kaffe och gör livet komplicerat för alla.

Och dessutom kommer det 27stycken varjegång man ens rör gubbens huvud.


xo xo


Dear diary

Nu ska jag gå och duscha, sedan ska jag börja diska (som jag skrev inatt - om min dåliga planering) och sen ska jag sola! Lyxliv nu när det är sommar! :)


xo xo


Hej alla Greker!

Som ni kanske inte vet så ska jag och mamma utomlands i två veckor snart :) Vet inte vart ännu eftersom vi tar en sista minuten resa.

Mamma vill till: Grekland, Spanien, Kroatien, Cypern, Turkiet.
Mig kvittar det egentligen bara inte Turkiet, kommer ju så väl ihåg hur våran magar blev sist, fresh!
Inte så kul och bada när man måste gå runt och spänna ringmusklen.

Men innan ville jag mest dit jag aldrig varit, och alla har väl hört att Kroatien ska vara jättefint?
Men jag vet inte, vad tycker ni?

Grekland: Grekland, där har jag varit, var dock bara 4år. Vi var på ön Lefkas, otroligt fin! Men dock vill jag åka till någon av de andra öarna för att veta sedan vilken som är bäst.



Turkiet: Var där 2006, allt var bra tills jag åt den där jäkla köttfärsåsen!  Vi var på Side och Antalya och Alanya, alltså på tre olika ställen! Det har jag aldrig tänkt på innan faktiskt.
Men iallafall, mamma vill hit men inte jag, eller ja...Känner ju inte en sån jättelängtan efter magsjuka.


Här har jag varit! :)

Cypern: Här har jag aldrig varit men det hade varit rätt så kul hade jag tyckt. Dock känner jag bara att jag vill besöka andra platser innan Cypern, tills jag såg bilderna på Cypern! Otroligt fint!


Fin bild va?

Kroatien: När jag tänker på Kroatien tänker jag mig ett land som Irak eller Iran, men jag har hört av alla som har varit där att det är otroligt fint! Jag vill jättegärna dit, men mamma vill inte det lika mycket som mig :(.



Spanien: Hit vill inte jag egentligen, men bättre det än inget sa mamma. Men då kan jag tycka att är det inte bättre att spara dom pengarna så man har råd till något bättre nästa år ;) Men både jag och mamma vill utomlands jättegärna. Tack&lov att vi har alla andra resemål som ligger före. Fast att åka till Spanien hade nog varit kul ändå :).


(Fin bild)



Alla bilderna är från google.se!

xo xo

Vad är en bra frukost?

Nu ska jag äta frukost, vet att det är sent men kan inte hjälpa det.
Jag undrar om ni har tips på en bra frukost?
Jag brukar äta kräm eller flingor, allt annat är liksom bara som en äcklig sörja, förutom kinamat då som är såå jävla gott <3

Onödigt inlägg egentligen, vet inte ens varför jag skrev det - men jag tycker det funkar bra med min kommentarsgranskning så jag kommer ha kvar den lite :)

xo xo

Svar till frågestunden

Tack för frågorna jag fick, det var inte så många men ett par trillade in och det är alltid kul!

Hur länge har du bloggat?
I snart ett år, men har haft hundratals med bloggar innan denna :)

Kommer du att vara brunett hela livet? Och om du inte ska det, ska du göra en ny blogg då?
Jag älskar att vara brunett! Trivs skitbra med mörkt hår och att inte ha en utväxt som är 9cm lång.
Behöver inte färga om håret heller så ofta, men visst... En dag kanske jag tröttnat, men att byta blogg
pågrund av det tror jag inte.

Var din midsommar bra? Du har icke skrivit någonting om det i din blogg.
Superbra! Har aldrig haft en sån bra midsommar någonsin, dock blev den roligare framåt kvällen när jag vann på lotter och jag vill bara säga tack alla människor som fanns där!

Tycker du att det är kul och blogga?
Jadå, klart, annars hade jag ju inte fortsatt... Men ibland känns det som om jag har en press på att jag verkligen måste blogga och det var ju därför som jag kände att jag kanske borde ta en bloggpaus, och även av personliga skäl.

Varför tänkte du sluta blogga?
Personliga skäl, somsagt.

Tjänar du pengar på din blogg?
Nej, absolut inte! Ibland har jag funderat på det men jag gör detta helt frivilligt och inte som ett jobb... Någongång om min blogg blir känd så kanske det händer ;).

Hade du kunnat tänka dig att tjäna pengar på din blogg?
Om jag blir känd så kanske, annars så nja... Känns som ett ÄNNU större tvång att behöva blogga :).

Vilka bloggar följer du alltid? Som du alltid går in och läser?
Innan läste jag alltid egoinas blogg, men inte nu längre. Hennes "humor" är för enformig enligt mig...
Följer mer bloggar som är lite mer dagboksliknande :) Lady Dahmer är annars en perfekt bloggerska!

Vilka bloggar läser du?
Det är olika, tycker om att variera mig men det är alltid ett par som får stanna kvar i min lilla toplista.

Har du några framtidsplaner? Vad vill du jobba med och så?
Vet inte riktigt, ett tag ville jag bli fotograf men när jag sedan fick min systemkamera tröttnade jag, nu lutar det dock mer åt veterinär i viljeväg, det kommer absolut inte bli så eftersom mina betyg sätter stopp på det och även om jag inte har viljan längre. Reseledare hade varit roligt, ut och resa och sådant - men samma där, mina betyg!

Hur kom du på namnet Lindibrunett, har du någonsin varit blondin?
Jadå, har varit blondin naturligt sedan jag var 1 år tills jag var 9-10 år ungefär :)
Lindibrunett, jadu... de flesta namnen var ju upptagna, lindiebrunett os.v men jag ville fortfarande ha någonting i den stilen, namnväg alltså. Så tillslut blev det lindibrunett bara ;).

Vad är det absolut bästa du vet?
Sol, ut och resa, äta gott! Ja det finns egentligen massvis!

Vad har du för dator?
En thinkpad, egentligen en skoldator men jag har fått den. Den funkar bra men jag sparar till en mini pc.

Vad har du för kamera?
En Canon powershot a480 :)

Vad har du för mp3?
Jag har en rosa iPod som inte funkar som den ska riktigt... haha.

Vad har du för djur?
Hos mamma - inget just nu, kanske en katt till hösten! :D
Hos pappa - en katt, Viggo, en orange liten sötnos ;)

Hur mycket tror du verkligen på bloggen? Kommer du tröttna eller inte?
Kanske... att tröttna på bloggen är inte fullt omöjligt eftersom jag brukar vara en mästare på det, men ju fler läsare jag har ju fler personer känns det som jag sviker.
Men att blogga i sig tror jag inte, har bloggat i snart ett år och jag känner liksom har man en gång börjat är det svårt att sluta.

Fixar du din design själv?
Ibland, men denna jag har nu har jag faktiskt fått! :)
Men en del saker fixar jag själv, så som kodmallar, bakrund, osv... Det andra är jag inte så bra på eftersom somsagt har jag en skoldator så jag har ju varken photoshop eller gimp os.v...




Okej, detta var både frågorna och svaren! Nästa frågestund kommer i Juli någongång, hoppas ni känner mig lite bättre nu iallafall :)

Godnatt då

Nej nu jävlar, måste sova nu innan mina ögon blir fyrkantiga och mina fingrar går i kors, ja jisses!

Det blir bara sena kvällar för mig nu, men måste upp tidigt imorgon eftersom jag har mycket att göra innan mamma kommer hem.
Diska, göra hamburgare och gömma bevisen på att jag gjort hamburgare, blogga såklart och svara på eran frågor!

Och när jag vaknar brukar jag försöka planera det så bra det går.

Vaknar vid 12.

Superbra planering:
Datorn: 30minuter
Diska: 15minuter
Svara på frågorna: 30min
Göra hamburgare och gömma bevisen: 20minuter

När jag sedan ska vara klar med detta är klockan bara ungefär halv två.

Superskitdålig verklighet:
Datorn: 3timmar
Diska snabbt som fan: 5minuter
Svara på frågorna snabbt som fan: 3minuter
Göra hamburgare men hinner inte gömma bevisen: 5minuter

xo xo och godnatt!


Min statistik

För att vara Linda, är denna statistiken skitbra! Det är verkligen kul och se.
Men sen har ju vissa fått besöka min blogg pågrundav tvång, hähä. Men ni kommer ångra att ni inte följde min blogg med bloglovin eller någonting sen när jag blir känd, det vet jag :D.


Jag hade till&med besök när jag hade en bloggpaus, herregud, Kissie, Kenza, Dessie, blondinbella - nu får ni allt se upp!


Ingen bra rubrik

Jag funderar på att sova nu, men jag vet inte...
Vill helst sova innan mamma vaknar och ska gå och kissa annars blir väl hon lite såndär tjattant. (ska inte säga "som vanligt" för då drar hon väl in min månadspeng)

Dessa sista dagarna har jag varit extremt sugen på kinesmat, vet inte varför men kinesmat/thaimat måste jag ha för att fungera, eller...Egentligen räcker det med ris och något gått. Men utan thaimat - ingen Linda.

Sen vill jag bara påminna om att jag har en frågestund i bloggen, läs om den längre ner eller i SENASTE INLÄGGEN eftersom jag själv inte ens är inne på min blogg så hittar jag ju inte inlägget. Men bara ställ en fråga, svaren kommer upp imorgon vid 15.00, dom mest intressanta svaren om den lilla figuren som sitter vid denna sidan av dataskärmen.

Och om mina svar inte kommit upp imorgon vid 15.00 så är det för att jag inte är vaken.

xo xo


Borde inte du sova?

Eftersom jag bor i en lägenhet så hör man sina grannar så bra så ibland tror jag tillomed att jag sitter inne i deras lägenhet i hemlighet och lyssnar på vad de säger.
Och nyss, när jag satt här så spetsade jag öronen när jag hörde porten öppnas.
Min första tanke var "en mördare!" och när jag sedan hörde personen skramla med nycklarna och öppna sin dörr så tänkte jag "borde inte du sova? har du liksom inget liiiiv eller?", men sen kom jag på att jag inte heller sover?
Jag sitter ju här helt klar vaken (nästan) och tittar på min blogg.
Så, grannen - om du hörde mina tankar så säger jag bara:

Du har visst ett liv! Det var dumt av mig att säga så.
Lova att inte slänga ner grodor eller kissa ner i brevinkastet.
Så som du själv vill bli behandlad - så ska du behandla andra.

xo xo

Min midsommar

Kom på att jag inte berättat om min midsommar ännu, så det kan jag ju göra. Får skriva massa inlägg nu istället för bara tre ord per gång ny i min nya design!

Vi åkte till Ramlösa, ligger lite utanför Helsingborg vid 12 tiden. Jag, mamma och Johanna.
Sen kom Evan, som hon heter som vi var hos och hämtade oss när vi kom fram.
Körde bort till ett stugområde och sen träffade vi en massa folk hela kvällen, och jag vann dessutom på lotter!
En hink/spann med cocka (coca cola då), 20 stycken näsdukar, soppåsar, negerbullar, potatisskrubbhandskar, plasttallrickar och servetter, jag är lyckligt lottad!
Sen så tittade vi på film och sen skulle jag och Johanna sova ute, vi hade 3 stycken filtar var och 2 tjocka täcken. Vi frös röven av oss, kan jag lova!
Sen vaknade vi vid 12 och då var bara min mamma uppe, den trötte jävlen - haha, tror ni att jag blev paff eller? För det blev jag verkligen!
Sen åkte vi hem igen och jag längtar redan tills nästa midsommar. :)

xo xo




Ny design

Jaha bloggen, nu har jag en ny design!
Otroligt fin, ellerhur? :)
Visste väl det!

Men nu ska ni få berätta vad ni tycker om den?
Är den fin eller ful?
Jag tycker den är fin men vill veta vad ni tycker!

Glöm inte frågestunden

Glöm inte frågestunden mina vänner.

Nu har jag...

Hej alla älsklingar (k).
Nu har jag börjat granska kommentarer :)
Det är bara under denna tiden när det är frågestund, så att jag verkligen kan se och läsa alla frågorna.

xo xo

Ändrat teckensnitt

Jag har ändrat teckensnitt, som jag tror det heter. Eller
teckenstil eller någonting sånt.
Men iallafall, vad tycker ni?

Frågestund

Jaja, nu när jag är tillbaka igen så tänkte jag ha en frågestund.
Svarar endast på frågorna som är i DETTA inlägget.
Frågestunden är slut den 24e, alltså imorgon vid 14.00 tiden.

Im back!

Jag fortsätter nog blogga ändå, kan inte riktigt slita mig från att blogga.

Det kommer komma ett par ändringar i bloggen, läs dessa här:

Jag kommer börja lotta ut en header i veckan under hela sommaren förutom vecka 29,30 och 31. Utlottningen
börjar på måndagen i varje vecka och slutar på lördagen klockan 15.00.
På söndagen är headern din och då ska alla ändringar och dina önskemål finnas med.



Uppdateringar: Kommer vara sämre uppdateringar under hela sommaren, 1-2 /dag istället för ungefär 7-8 ;).
Förmodligen om detta funkar och jag inte känner att det springer ännu mera i fingrarna i slutet av sommaren så kommer denna uppdateringen vara kvar, alltså lite sämre uppdatering.



Dagens outfit: Kommer kanske bli ett par dagens outfit, men ingenting jag kan lova. Isådanfall så blir det om jag har lust/tid att göra det.


Designen kommer att se ut såhär, ingen ändring av design under hela sommaren då jag inte har tid.





Så, det var väl allt. Ni får ha det så bra så ses vi imorgon!

Hej igen bloggen

Jag kunde inte slita mig, men jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra :/ sluta eller INTE sluta?

Vinna en header?

Nu har jag en header som ska lottas ut.
Läs först om fakta så du vet allting om hur du ska gå tillväga, och sen kontaktar jag vinnaren av headern på kvällen den 25e Juni.

Lycka till!

När jag har fixat headern igen till dig så som du har önskat den, så kommer den vara i bättre kvalité.





Hejdå bloggen!

Hej bloggen, jag har inte uppdaterat på hela dagen och nu kommer det vara såhär: jag pausar från bloggen.
Orkar inte mer och det är verkligen ingenting för mig, visst är det kul men jag har förändrats och sånt. :/

Kommer ha kvar bloggen men inte skriva i den.

Hello!

Hoppas ni har haft en bra midsommar, det har jag.
Har inte varit någon direkt sol men det har väl vatt la' gött ändå.

Orkar inte riktigt skriva vad som har hänt.. men jag uppdaterar bloggen imorgon.


Sista inlägget tills lördag

tjo ko bre (som man kan säga om man vill) :D

Imorgon ska jag fira midsommar precis som 99% av sveriges befolkning också ska göra, så imorgon blir det inga blogginlägg.

Ska dessutom sova nu så jag har inte tid eller ork att skriva en jääääävla massa skittiititiitt.

Men..
en sak innan jag går:

pussa din mamma från mig.

Johanna gästbloggar

Nu ska Johanna Svensson (min kompis) gästblogga, hon kommer hit vilken sekund som helst eftersom hon ska hjälpa mig och städa - sen ska vi fika :D (eller fika och fika.. käka glass)

..Hon verkar ta tid på sig, den unga damen - så jag ska göra ett litet test först:
Skriv ditt namn med...:
...armbåge: linda
...haka: l,kndcd
...panna: looieww

Okej, nu får Johanna skriva resten.

Johanna skriver: Nahe, den jävla råttan tror nog att hon kan komma 2024!
Men nu får hon skriva någonting för jag ska städa, hon kommer vilken sekund som helst.

Tjo ko balle xd
Nu är ja äntligen här, tycker linda är så härligt, för hon blir alltid så glad när jag kommer, alltså ni ska bara se henne ;o shit lixom. Men vi ska ju som sagt käka Ottos glass, och det äter Linda varje dag varje minut (a) nej det gör hon faktiskt inte fast att man kan tro det på hennes kropp... Ssshhh! Ja.. Imorgon åker vi till Helsingborg, och ska bo i ett stugområde, det ska bli trevligt.. Haha xd , men sen i nästa vecka ska jag och en annan kompis till Åhus och träffa kompisar antar vi :)
Nej nu ska jag snacka om mig och Linda igen..
Linda är ett namn som rimmar på binda. Haha, hon sa att jag skulle skriva det xdn Hehe, men aa... Linda spelar lite fiol nu det är hennes favorithobby..Ssshh om det med.. Också har hon en granne som fiser så hela väggarna håller på att rasa här i skyskrapan!  (han bygger om ni inte fattade det)
Vad ska alla göra på midsommar..? :)
Linda försöker laga sin data, den man stoppar in cdn den åker ut hela tiden hahaha

Hejdå<3   //johanna

Oh - u touch my tralala, mh my dingdingdong.

Den låten lyssnar jag på nu, med Günther för er som inte var födda när denna låten spelades in.
Den är väl sådär men den var helt okej när den kom ut men nu är den helt tröttsam.
Är det min hjärna som har tröttnat på alla dessa saker som fortfarande är roligt för andra?
Ähfan, min hjärna är ju den bästa och den roligaste hjärnan i hela världen så varför skulle den ha tröttnat på en gammal unken låt?

..och varför diskuterar vi ens detta ämnet när det har börjats spela upp en ny låt.
En kungens man. Alltså, nej.. jag har inte laddat ner Scotts och Sven-Ingvars och sånt nu om ni trodde det, men det är mammas musik som jag fick ta ifrån så vilket val hade jag?
Fast det som är bra med mamma är att hon har en blandad musiksmak så nu har jag Dead By April - Losing You, också. *Ryser* haha, den är helt underbar sen är handär som sjunger rätt så snygg.. shh...

Men iallafall bloggen, godmorgon! Glömde jag visst säga - varför (tänker ni säkert) men då har jag kommit på ett skitbra svar till det .. lyssnar ni? - Därför!
- Kan jag få dina tomater?
- Nej
- Varför?
- Därför.
(och då kommer såklart den här töntiga saken upp i den andres huvud och personen säger förmodligen såhär):
- Därför är inget svar.
(Kära läsare, jag sviker er inte! Ni kan bara säga):
- Varför är ingen fråga.

Ni måste ;D

Följ min blogg med bloglovin

Här får man göra allting själv

Ingen tar tummen ur röven på mig så jag får väl göra det själv och skriva ett ordentligt jävla blogginlägg - ska det vara så svårt?
De va goá tider när jag skrev låååååååånga och häääääääääääärliga och snyygga blogginlägg, nu blir det liksom
"Hej, känner du igen mig. Inte? Men det är ju jag? Linda? Den brunhåriga brunetten som har huvudet 158cm upp över havet?"

Tänk om livet blir såhär? Att det blir tråkigare och tråkigare för varje tag tills det att man får barn för då kan ju inte livet bli tråkigare, då tar det liksom stopp, men bara för att det tar stopp står ju inte livet stilla.
Eller kanske mitt liv men inte barnets, för barnets liv blir ju bara tråkigare och tråkigare tills ungen ifråga också har fått en unge och då blir...det...ju...så..som..jag...förklarade nyss.
Linda goes round and round and round and round kan man säga.



Snacka om konstiga tankar det far runt i mitt lilla tonårshuvud, eller lilla och lilla - vill ni veta omkretsen?
Och för att inte verka trög så är min hjärna stor men inte skallbenet, så nu har vi det också utrett.
Skönt, slapp jag den konflikten.

Konflikt konflikt konflikt - vad i helvete betyder konflikt? Öh... Kan någon svara på det? Hade varit roligt och veta så att det kanske finns en chans för att få G i svenska nu när betygen kommer om sisådär ett halv år.
Ni får gärna berätta vad konflikt betyder - ni vet ju allting, ellerhur? ;)

Min mage kurrar dessutom, är det en konflikt?
Att en mage kurrar.. Jo det måste det väl vara?
Va?
Måste det inte vara en konflikt?
Va? VA?VA?

Jag somnar...

alla foton är raderade

Nu är alla foton på min blogg raderade, kände för det bara.
Ska rensa den imorgon, ska liksom snart "chacka" en ny data så då behöver jag inte ha kvar allting, men imorgon kommer det nog bli lite fler foton och sådant.

Pussen på tån

Saknar ni foton?

Folk säger hela tiden att jag saknar foton i min blogg, ska jag börja lägga in lite fler emellanåt? Men små vänner - jag har ju precis köpt en ny kamera så ni måste ha tålamod ;)

Men här kommer en iallafall.

Hur ska ni fira midsommar?

Midsommar närmar sig hela tiden, hur ser eran midsommar ut?

Glöm inte...

Hallå alla läsare, ni har väl inte glömt att min och Johannas film ligger ute på youtube just nu? Haha, riktigt pinsamt men det bjuder vi på.

Det är en "deckare" med Anna-Carin Roefhoel och Bert Fiert, dom hittar ett lik på Hilton Hotel och ska genast dit och söka upp vad det kan vara.


(nej vi låter inte så på riktigt)

Dagens köp

Fick lite kläder av min syster idag, ett linne (HM - 59:-) och ett par byxor (HM - 198:-)

Möte med syster

Skulle ju möta min syster, Erica, vid entrén till sjukhuset idag klockan 12.
... Men kvart i 12 ringde min mamma och frågade vart jag var.
Då låg jag i sängen och hade försovit mig.. hähä, men det blev ju bra ändå!

Vi käkade lite kinamat (ursäkta den konstiga bilden... Det bara blev så) ;).
canonjpeg_01-024

A very long day - i bilder

Köpte min kamera idag, blev tyvärr ingen samsung men en canon :)

(bildtexten står OVANFÖR bilden)


Vi gjorde köttbullar som blev klara innan ens pastan hade börjat koka.


(klicka)
pastan som låg och väntade medans köttbullarna var klara.




mitt öga.





Tog otroligt lång tid att ladda upp bilderna, men ja.. har inte så mycket ännu att ladda upp! mer kommer, i promise.

A veeeeeeeryyy long day!

Hej bloggis.


Idag har det varit en superlång dag, vaknade 10, rättså tidigt med andra ord.
Låg och smsade med Johanna ett tag, bestämde att hon skulle komma till mig vid 12.
Klockan tickade och jag klädde på mig, en stund efter kom Johanna med en supergullig hund som heter Chuck.
Vi var ute och gick med honom lite sen hem och lämnade honom och stack till elgiganten.
Hittade en fin kamera men ville kolla ONOFF först så vi stack bort till ONOFF, men deras kameror är ju svindyra!
Så vi gick in på maxi och skulle handla ketchup och toapapper, hähä. Men vi kom ut med
2st chipspåsar, toapapper, 2st choklad och 2st festis. (ingen ketchup där inte ;)).
Sen stack vi bort till Elgiganten igen och då skulle jag ta ut pengar men då funkade inte det!
Kom på att man bara kan ta ut en viss summa /vecka så jag fick cykla bort till mammas jobb och fråga om hon kunde föra över mina
pengar till hennes konto så hon hade kunnat ta ut, men det kunde hon inte för man kan inte föra över från mitt konto.
Nahe.. okej.
Klockan vad 14.15 och det var trekvart tills banken stängde, så vi fick springa bort till banken (2km) och då var där kö så vi satt där i ungefär
40 minuter, men när det sedan var vår tur så funkade allting och jag fick ta ut pengar.
Bort till elgiganten igen och köpa min kamera (<3) med kameraväska och minneskort.
Hem till Johanna och gjorde spagetti och köttbullar (lyckat. haha).
Och sen så hade vi kuddkrig sen skulle jag hem

Tänkte skriva ett inlägg om dagen i bild!


Om dagen IDAG

Lite ändrade planer men det funkar ändå, det blir ju en kamera iallafall och det är det viktigaste. :)

Ska jag säga godnatt eller godmorgon?

Hejsan alla babes.
Är ni trötta? Det är jag.
Klockan är sent och jag sitter här igen, vet inte varför
jag sitter här så mycket på kvällen/natten.
But hey, det är ju sommarlov!

I alla fall, imorgon blir det en ny kamera, skönt!
Skickar även min gamla kamera och sen är den ute ur världen,
kommer nog aldrig bli en systemkamera igen.

Vad ska ni göra i midsommar då?
Nu är det ju snart midsommar och vi ska till Helsingborg och fira högtiden, och självklart så ska vi dansa runt midsommar-stången, kommer nog göra bort mig som alltid.
Dessutom har jag min nya kamera också, så det blir nog en hel del foton ;).
Ska sova över där från fredag till lördag, det blir många folk som ska sova där och det är ju alltid kul.

Men imorgon kommer Johanna med täcke och kudde, hon ska ju sova hos mig på midsommar så hon som bor i Helsingborg hämtar sakerna med bil på onsdag har jag för mig, sen åker vi ju nog rättså tidigt på fredagen.

Kommer inte hinna blogga så mycket varken fredag/lördag men ska försöka, har iallafall inte datorn med mig till Helsingborg, isådanfall hade dom väl tatt den ifrån mig igen ;), hähä, men ses imorgon!

Puss


© hoppas ni förstår

allt som skrivs på min blogg, alla bilder i min blogg är skyddad av upphovsrättslagen.
Dv.s att allting som skrivs eller läggs ut här är mitt och det räknas som stöld om du använder det.

Det ända som inte är mitt är min design, den är inte gjord av mig utan en tjej som heter Milly. Eller kallas iallafall.

All bild/text-stöld polisanmäls.

Ninni

Jaha.. när jag var 6 blev min mamma tillsammans med en kille som hade 4 döttrar, och den ena som jag var med mest heter Ninni.
Det var 7 årsen vi ens pratade med varandra och vi har nyss suttit i 1 timme och 45 minuter och bara snackat, stört skönt alltsssååå! :)

Ninni <3


test

här är ett litet test jag tänker svara på :)
tidsfördriv

Hur bor du: i en lägenhet
Brukar du komma i tid: när jag bodde 7km från skolan och cyklade så kom jag aldrig i tid, nu börjar det bli bättre.
Hur lång är du: kort men ståtlig, 1.58
Kan du laga mat: nej.
Vad jobbar du med/pluggar du: grundskola
Vad har du på dig just nu: en lång tunika med leggins
Har du någon fobi: det har jag väl, har fobi för kräk.
Hade du en bra kväll igår:  Slappedag.
 Vilket är ditt senaste inköp: En ansiktsmask, jordgubb ;)
Din favoritdryck på morgonen: oboy.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: sålde min kamera.
Har du sovit i din egen säng inatt: ja, den är så mysig
Vad hade du sönder senast: hmm.. ett glas tror jag
Vem snackade du med senast: min mamma
Varm favoritdricka: gillar inte te, inte kaffe, inte varm oboy. gillar inte varm-dricka så ingen.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: coca cola sitter aldrig fel
Alkoholhaltig favoritdricka: dricker inte alkohol men isådanfall blir det väl cider.
När gjorde du senast något riktigt dumt: hmm, fredags.
Saknar du någon just nu: ja :/
Vad ska man göra för att få dig irriterad: vara allmänt jobbig
Någon jag stör mig på: n
Intressen: olika, beror på hur vädret är eller mitt humör os.v
senaste person du kramade: mamma
Senaste person du ringde: johanna
Senaste person som ringde dig: mamma
Vad drack du senast: vatten
Vill du ha barn: .ja :)
Längtar du till din nästa födelsedag: gör jag väl.
Har rakat dina ben någon gång: haha, miljontals gånger!
Är du sugen på något nu: godis
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0
Använder du hudkräm: ja
Attraheras du av män med skägg: haha, nej.. gubbar är inget för mig ;)
Micro-pop eller poppa själv: poppa själv? popcorn menar du väl?
Brukar du baka: nej
Röstade du i det senaste valet: får inte rösta
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: nja det är jag väl :D
Vilken låt lyssnade du senast på: josé gonzales - heartbeats
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej bara jag
Vad tycker du är äckligt: spyor
Har du pengar på mobilen: nej, men skickar gratis sms


Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest? fan och jävlar
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? ingen just nu =sommarlov
Var köper du dina matvaror ifrån? ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? beror på om jag är sminkad eller inte ;)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en resa
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? idag är det måndag så ingen har hunnit ;)
När var senast någon stötte på dig? fredags
Vad åt du till middag senast? fiskgryta
Kan du vissla? nej
Tittade du på tecknat när du var liten? ja
Äger du några popband t-shirts? en marilyn-manson t-shirt annars, från 2007 när man var punkare.
När flög du senast? 2006
Pratar du några andra språk? engelska och spanska och rövarspråket
Har du gråtit offentligt? ja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? bara öronen
Vad har du med dig in på bion? väska, dricka, godis, och mig själv
Vad har du för väder? idag? soligt men blåsigt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? -
När sov du senast på golvet? längesen
Vilken är din favorit drink? -
Gillar du din boendesituation? jadå den duger.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? olika, beror på vad som händer under dagen
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nej inte överdrivet
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? emellanåt.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14
Tror du på liv på andra planeter? vet inte riktigt
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? i can do it för helvete. hehe
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? ja:D hade varit skitkul
Tycker du om att krama folk? ja
Äger du en digitalkamera? nej men en systemkamera, ska köpa en digitalkamera imorgon.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? olika
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? aa somfan!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej, inte direkt men tycker synd om djuren
Är du mörkrädd? ja
Tre saker du alltid har med dig? olika beroende på vart jag ska.


mitt ansikte har stelnat

idag har jag köpt min första ansiktsmask någonsin!
och hela ansiktet har stelnat, men men :p fin hy får jag ju.

nu ska jag...

nu har jag mycket att göra igen på bara 1timme så jag hinner inte blogga mer nu, men har redan skrivit ett par inlägg idag ju ;) så ni får inte bli ledsna :).

Anyway, mamma ringde mig precis och frågade om vi inte skulle käka på grafitti idag (där man käkar varm potatis, älskar det !)
Jag var inte sen med att säga ja, så vi ska träffas där om ca 1 timme och jag är inte ens klar, synd att jag inte har min kamera ännu så jag hade kunnat uppdatera med lite mer bilder ;).

Men hay baby, det kommer imorgon :)

4veckor kvar tills vi reser iväääg!

morning

hejsan och godmorgon bloggen, tänkte lägga in en liten låt som ni kan sitta och lyssna på.

kondomreklam

På min blogg har jag en störig reklam som helt plötsligt låter och skrämmer vettet ur mig.

Det är en tjej och en kille som spelar golf, och sen skjuter hon bollen sen kommer en text med "kondom08" upp, eh, okey.

Sen efter en stund så står det att dom delar ut 1900stycken kondomer till alla stockholmare?!
Det är ju liksom förnedrande att inte vi skåningar eller norrmän os.v inte får kådisar, utan enbart stockholmare som säkert inte använder kådisar för det föds ju nya varje dag.

obs, läs det med en, två eller varför inte så många nypor salt som behövs.

(slår vad om att alla stockholmare kommer haka upp sig på detta nu, men innan ni gör det så ska jag berätta att min bästa vän och hennes mamma (som är min mammas bästa vän) kommer hit den 7e Augusti från Stockholm, jag längtar hål nummer 2 efter henne<3.


Annahoj, somnade du?

Låg och messade lite med annahoj (läs annahoj baklänges), men nu svarar hon mig inte!
Sa jag något dumt tro? eller somnade hon?

Äh, klockan är ju trottsallt 03.18, så jag tror hon ligger klarvaken och sur i sängen.

Stackare.

Men här kommer iallafall en bild på Johanna.. och lite längre ner är där även en bild på mig, enjoy! (fråga innan ni skriver ut bilderna och ramar in dom)


Ny design!

Jag är skitnöjd, kom in på en blogg som heter Design by Milly (funkade inte att länka, men besök henne här: www.designbymilly.blogg.se) hon säljer designer för 40:- bara och sen så kan man få vissa gratis :) jättebra!

Imorgon är det iallafall en ny vecka - jippie! Och det är en bra sak till - jag ska förändras.
Japp, på tisdag ska jag sticka till elgiganten och se vad de har för kameror och sen ska jag börja bildblogga lite också ;).

Tänk om jag får mitt bloggliv tillbaka - har varit så bloggdesperat nu när inte designen har funkat, tack återigen Milly :).

Jag börjar iallafall bli trött, tråkigt nog.
Tror jag fått RLS, restless legs syndrom (ni som skrattar åt det är bara oerfarna, för såna personer skrattar. Min pappa och hans nya flickvän skrattade åt det, men oerfarna säger jag bara).

Smsar lite med Johanna nu, hade precis läst ut sin bok som heter någonting om Tarzan, låter som om hon var i en djungel.

förlåt, jag ska skärpa mig

min blogg går just nu åt helvete, har ingen aning om vad jag ska blogga om men ändå känner jag mig tvungen eftersom annars kommer jag aldrig in i detta :/ för mig är det lite viktigt att ha en oprivat dagbok.

jaja :/ är inte direkt överens med hur den ska se ut, men det kommer, i promise.

äta en glass på kvällskvisten

jaha, nu är det natt igen och jag sitter här.
tittar runt lite och ser vad jag hittar.. ska nog ta en glass och sen kanske försöka stänga av allting och bara slappna av. såg nyss att jag glömt ta sladden till datorn, oj - batteriet dör ju snart, men nu laddar det igen (; phew - tur att jag såg det men tyckte  datorn såg lite mörk ut ;)

ska inte ni sötnosar sova?

förlåt återigen för mina tråkiga inlägg, är i såndär bloggtorka men älskar att blogga så därför gör jag det ändå.

ska försöka fixa en header idag.


vad har vi att kämpa för?

vet att min blogg är helt pissed off just nu men hela livet har vänts upp&ner, hör väl till dessa jävla tonåren.
de mesta ja skriver om är om hur allt är bra och sen dåligt och sen helt plötsligt bra igen, varför kan jag inte bara stanna på mittemellan.
jag vill ha ett bra liv men mitt liv är inte bra om jag är helt perfekt för då har man inga drömmar att nå.
om man redan har allt.

vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och vart jag ska vända mig :/.
det får va såhär ett tag.


i vanliga fall...

... skulle jag ha bytat blogg vid det här laget, men jag tycker om min blogg <333
aja. hinner inte skriva mer ;) äter glass.

dålig uppdate

ursäkta mig, dålig uppdate har bara haft fullt fucking upp i helgen ;)

therese johansson rojo

jag tycker det är så hemskt.
denna tjejen verkar vara så himla underbar också blir hon mördad bara någon dag innan hennes bal.
usch <3 :(
tänker på hennes vänner och familj och henne.
svartsjuka kan dra åt helvete säger jag bara!

elafall är de fest snart o ja ska snart gå till johanna ska bara packa klart först.

pyss, linda <3

therese<3

jag älskar livet



jag kan ibland inte fatta att jag fick en chans att leva & att vi inte förstår
att vi hade chansen förrens det var försent.
det är inte många som är livsnjutare utan tänker
på allting som kunde vara bättre.. varför egentligen?
jag är 13 år och jag har problem med mitt utseende,
jag är inte söt, inte vacker men samtidigt är jag inte ful.
vissa kanske tycker det men jag bryr mig inte om det.
de är bara osäkra på sig själva.


HAR PRECIS DISKAT

jag har varit himlans duktig idag (;
pratade med mamma i telefon och då sa hon att om jag diskade innan hon kom hem får jag en tia (; så jag diskade snabbt som fan och stresade som ett helvete men sen blev jag klar och jag är en tia rikare (:.

nu ska ja iallafall duscha/bada så ja blir klar snart så ja inte behöver stressa (; ska bli en rolig kväll och inte en sjuhelveteskväll.


Nu ska jag bada

sitter och tittar på "how many ways to say that i love you" (vet inte vad programet heter (; så därför spelar jag bara truddilutten som kommer när det börjar.

Men nu ska jag iallafall bada.

puss, linda


Billigast dator och billigast kamera

Den billigaste bärbara datorn:
4490:- (kan jag glömma

Billigaste mini pc:
2990:- (mja..)

Billigast kamera:
899:-
(den jag ska ha kostar 1399:- (+ minneskort))

Aja.. dator får bli till 2010 ungefär.


har alla sims 3 nu eller?

åh blir så arg, jag fullkomligt älskar the sims och nu har alla det.

ska ju köpa en kamera och har lite pengar över men sen vill jag ha råd till en mini pc också.. hähä, lycka till liksom!

Ingen tid idag

jag hinner inte blogga idag eftersom jag ska på högstadiedisco ikväll (;

jag & mamma



är vi inte söta? (;

godnatt

Ursäkta designen

Sover ni mina vänner? ;) klockan är ju kvart i 4 och jag borde sova.

jag återställde min kodmall och stilmall idag, fick reda på att den laggade hos vissa internet expl. så därför är min design helt konstig just nu men hinner inte fixa den (;.

Lite info såhär på kvällskvisten är väl aldrig fel? (:

pyss, linda


Bert Fiert och Anna-Carin Roefhoel

Följ med på en äventyrsserie med Bert Fiert och Anna-Carin Roefhoel.

Bert Fiert och Anna-Carin Roefhoel får ett telefonsamtal - ett lik på Hilton Hotel! De snabbar sig dit och ser vad de kan hitta. Följ med Anna-Carin och Bert på deras äventyr som poliser.

I rollerna: Anna-Carin: Linda
Bert - Johanna


Gör!

Följ min blogg med bloglovin

Vill utomlands nu

Förhoppningsvis ska jag, Stephanie, Emelie och Johanna till Liseberg i sommar! (:
Så jävla kul om det blir så (:, fast en sak är ett problem och det är jag vet inte när jag kommer hem från vår resa så det är inte säkert det blir något göteborg ): men man kan ju hoppas (;.

Iaf vill jag utomlands nu (: bara 5 veckor kvar ungefär (:

Puss, Linda


AHH!!! JÄVLAR - JOHANNA TA CYKLEN!

Hello (:
Igår var det ju somsagt skolavslutning och efter det fikade jag med mamma på stan och sen var jag med Johanna lite och vi bestämde oss för att ut och cykla lite runt en sjö som ligger kanske 5km ifrån oss :)
Så vi började cykla och det gick helt okej sen cyklade vi mest runt på den platsen lite tills klockan var nio och då tänkte vi att vi ska cykla hem (:, så det var min tur att stjussa Johanna så körde vi inne i skogen och på stigen framför oss var det 3 stycken vildsvin!
Jag hoppade av cyklen och slängde den till Johanna och skrek "vildsvin vildsvin men KOLLA VILDSVIN".
Sen sprang vi därifrån och sen var vi i säkerhet när vi kom hem igen (:

Puss, Linda

l i n d i b r u n e t t . (se?)

Jag funderar ibland på om jag ska ha .se och inte hela långa blogg.se (hähä, skitlångt ;))

But jag får se, ska först köpa en lite bättre kamera och sånt.

Hoppas bara att tandläkaren kan fixa tandställningen så att jag får ordning i munnen ;P haha men jag har förliten gom bara.

Såhär upptagen var jag antagligen

"ÄNTLIGEN" blev svaret när vi fick lämna salen och det var dax för sommarlov.
Det var väldigt långtråkigt och sitta i aulan, men allt gick på mindre än 1½h.
Skönt, nu är man ledig i 2½månad!

Kanske lite bättre uppdatering från min sida ;).

Jag har nog en tumör och imorgon är jag upptagen

..(så ni vet).

Jag har en sån jävla huvudvärk i halva bakhuvudet och jag tror det är en tumör men mamma envisas med att det är spänningshuvudvärk.
Men när jag vet det säkert så kommer jag skriva ett litet avskedsbrev.

Men iallafall, jag orkar inte ta en dag i taget och tänka att jag kanske kommer svimma imorgon, nejdå! Jag är en livsnjutare till 190% (jag är inte så bra på matte..), iallafall - imorgon kommer mina två systrar (:D) in till stan och så ska vi fika, men jag ska upp till tandläkaren och se om dom kan fixa min tandställning också, hoppas hoppas hoppas!

Samsung L201

Jag funderar på att köpa en fin och rosa Samsung L201 ;).

Om jag sedan får pengar över så är ju jag (så jävla snäll som jag är) så kommer jag köpa en sån för typ tusen kronor till mamma :).

Jaja, well well. Jävlar vad jag är trött ska jag säga er! Såhär trött har jag inte varit sedan hösten 1967 då min far var ute och högg ved med sin nya blanka spade... typ. (lät det föresten sådär morfar/farfar-aktigt?) :), jag är hoppfull! hähä ;)

Jag är redo

Igår köpte vi två små resväskor, min är röd och mammas är svart ;).

Hoppas bara vi snart använder dom!

Idag var jag dessutom inne på en resebyrå och tog några resekataloger. hähä


Resa och sälja kamera

Om 5 veckor reser jag iväg till medelhavet med mamma :) kommer kanske blogga därifrån, men jag vet inte, tror faktiskt inte det eftersom jag vill vara ifrån datorn med, men kanske mobilblogba :).

Jag har satt ut en annons på min Nikon d40 nu och om jag får den såld så ska jag köpa en vanlig digitalkamera :)

Åter till resan - jag vill till Kroatien, Grekland eller Malta.
Mamma vill till: Kroatien, Grekland, Turkiet.

Jag vill med till Turkiet men ändå inte, var där för 2 år sen och då blev jag så jäkla kass i magen, hähä.
Men Grekland är fint, man kan åka till Rhodos och sedan åka båt bort till Alanya (Turkiet).

Vi får se.

Nu ska jag iallafall bada, sen hinner jag nog inte blogga ;) men snart kommer en ny design av Kristin (otroligt duktig!)


Mer ballar

Jag äter ballerinor (jag kallar det ballar, precis som jag kallar cornflakes för korre och bestick för besse).
Och sen dricker jag ju mini MER, en ny smak som är superduper god!

Och sen måste jag duscha och raka benen så jag är fin imorgon ;), tror jag är den enda som inte
har klänning men jag köpte kläder som jag kan ha lite då&då och inte bara skolavslutningen.
Köpte ett fint svart linne och ett par ljusblåa leggins.

Applåd till mig!

Jag har gått runt en sjö på 18km idag, på bara 4timmar, de var ändå inte illa pinkat? ;)
Sen stannade vid en kust och käkade sen fortsatte vi gå, och ifrån badplatsen skulle vi gå tillbaka till skolan igen (5km), så vi skulle sammanlagt gått 23km idag, men jag och Johanna var så smarta så vi tog bussen :).

Hähä, fuskisar!

Ingen ork

Jaha, då är man hemma efter en lång dag. När vi tittade på lärarna och niorna i skolan så började det såklart ösregna men vi skulle ändå sitta kvar, och dessutom frös jag häcken av mig ;).

Sen kom jag hem så stack jag och mamma till stan, käka pasta och OTTO-glass, sen till Vero Moda och köpte ett par skitsnygga leggins och en tröja (skolavslutning). (ni ska få se).

Sen lulla runder på stan och köpte dessutom två stycken resväskor till Kroatien/Malaysia/Turkiet/Grekland om 5 veckor!
 Gööööööötttttt! :)

Och som det står i rubriken har jag ingen ork och blogga, skulle bara in och se om jag fått ett mail från Kristin :).


Goodbajs!

Nu bär det strax av hemåt och jag ska få träffa mamsen igen :), vi åker klockan 8 och jag måste packa eftersom det bara är 4 minuter kvar.

Jag har dessutom inte hunnit fixa designen mer ännu, ni får leva med denna ett tag ;).

Vi ses väl förmodligen imorgon eftersom jag ska bada när jag kommer hem (vilket kan ta ett tag) :)

Nu är jag trött på designfixandet

Nu är jag trött på att hålla på hela tiden att fixa design hit och dit, men nu är jag klar och undrar vad ni tycker?
Är den gråa färgen kanske lite för tråkig? Ska jag ändra?
Eller är den gråa färgen bra men är headern ful?

Alla tips tas emot, skicka en kommentar och alla som kan kanske hjälpa mig med något får en länk! ;)

Fixa designen

Nu jävlar så ska här arbetas!
Jag ska sitta till 17.15 med designen och bara pyssla och pyssla!

Ni får förmodligen se resultatet, spännande kanske? ;)

Får se hur det blir med headern..

Hola igen

Nu har jag både ätit och lärt mig lite om decimalform-saker.

Ska fortsätta plugga om en stund but first I have to uppdatera my hallelujah moment blogg :).

Nu i början känner man sig tvungen lite då och då så att ni inte tröttnar.

Men jag har förstått att min blogg kanske inte är så rolig om man tänker efter, så därför så ska jag lägga upp en bild :).

En rättså gammal bild men fortfarande fin enligt mig ;) vad tycker ni?

Till alla läsare - bollen är hos er, ge mig kritik om ni så vill.

Videobloggning

Jag hade tänkt börja videoblogga emellanåt, så det inte bara blir en massa långa texter (vilket enligt mig kan vara en aning BOOORING!) ;).

Här ser du mig, min pappa som säger hej :P och sen hör du även när jag "spelar" piano.

OBS! när jag går i trappan så brukar jag inte gå så högt med benen ;).

Saker som kan strykas från listan

Idag har jag faktiskt varit en aning duktig (enligt mig själv).

Att-göra listan var inte så lång egentligen, men jag har klarat av hälften och har bara tre saker kvar att göra, vilket får vänta lite.

- Gå upp
-
Käka frulle
-
Duscha
- Plugga matte
- Äta spagetti med pappas såkallade "köttfärssås". (innehåller 2 små strimlor med döda djur och resten typ svamp.
- Åka hem till mamsen.

Jaja, helgen har sprungit iväg på ett svish och nu sitter jag här och uppdaterar denna underbara blogg igen ;).
Läste nyss lite i bloggen spiderchick och egoina (de är rätt lika, har samma humor men ändå så är skriver de helt olika).
Sedan tycker jag även att Lady Dahmer är superrolig eftersom hon är verkligen uppriktig i sin blogg.
Ni kan kolla in dem bloggarna efter att ni checkat klart min, bäst först liksom ;).

För startsida

Innan jag går ner så tänkte jag svara på en fråga bara, och det är vilken sida jag har till startsida.

Inte så intressant kanske men jag kan ju svara ändå, jag har ifokus, min blogg & blogg.se.
Alltså har jag 3 stycken startsidor och jag tycker det är helt OK att ha det, vad har ni för startsidor när ni trycker upp Internet?

Nuu måååste jag ner och äta frukost, jag har fortfarande inte gjort de, jag måste!

ZzzZzzzZz

Jag blev visst trött av att kolla runt på lite olika bloggar innan jag masar mig upp, men nu ska jag gå ner och äta frulle innan min magsäck hoppar ut och springer ner och gör de själv.

Somsagt så blir de ingen sådär bra uppdatering idag, kanske 1-2 inlägg till efter detta, i en nystartad blogg så är det rätt så lite om man vill komma igång.

Imorgon eftermiddag börjar jag med "reklam", alltså att jag skriver ner min blogg på mina olika användar sidor på internet (facebook, ifokus m.m), då lockar jag lättare till läsare men först och främst vill jag kunna komma igång!

Idag är det förestenEU-valet, hur tror ni det går? Jag vet inte eftersom jag bara är 13 år så får jag inte rösta så jag skiter egentligen i det ;)

Morning

Godmorgon!

Nu har jag vaknat, tyvärr - men jag brukar aldrig kunna somna om, jag kan lika gärna vakna klockan tre på natten och sen är jag pigg.
Har jag vaknat så har jag vaknat, liksom.

Jaha, okej.. Idag blir det inte alls lika mycket bloggande som igår och inte alls några fix och trix med designen, hinner verkligen inte!

Har prov i matte på måndag som jag måste plugga på, sen ska jag duscha, sen äta frulle och sen åker vi hem lite senare och det tar ett tag så då kan jag inte heller uppdatera, sen vet jag inte hur det blir när jag kommer hem till mamma.

Well well, hoppas ni har sovit gott? ;) det har jag verkligen gjort, även om jag somnade sent och vaknade tidigt (för mig) så hade jag en god sömn däremellan.

Imorgon skulle vi egentligen ha börjat 8.20 men eftersom vi fick håltimme i syslöjd som vi vanligtvis brukar ha i 80 min så resulterar det till att vi börjar 10.15 - sovmorgon!
Så himla gött, och då påbörjar vi ju även den sista veckan innan skolavslutning - lyx lyx lyx!

Nej, nu får jag morna mig upp och hålla de andra sälle.


Nejnu jä....

Ursäkta språkvalet men jag blir trött på mig själv när jag aldrig sover utan (just nu bryr jag mig bara om designen) sitter uppe lite till, och sedan lite till,och lite till igen.
Hur ska detta sluta?

Det blir ett frågetecken för livet ju, spännande och allting.

Dessutom har jag kommit överens med mig själv om att inte uppdatera såna där fisiga inlägg som jag alltid skrev i min förra blogg, e.x "hej jag sitter på ett café hejdå" (ungefär så såg hela min blogg ut) Men inte nu, nej, nu ska jag försöka skriva ordentliga inlägg som kanske har ett och annat litet skämtsamtord i sig (har inte börjat på allvar ännu - men det kommer).

Nej nu knäcks snart tändstickorna och då får jag ju spinkor i ögat, bäst att jag sover nu.

Ojski bojski

Shit, tiden har verkligen bara rusat iväg under tiden jag har tittat runder lite på olika hjälp-design-sidor och även gjort en liten header till min kompis blogg.

Har även fixat till lite annat smått och gott på bloggen som förmodligen ingen lägger märke till förutom kräsna jag, hähä.

Imorgon (eller ska jag säga idag?) ska jag hem till mamsen igen, både tråkigt och rolig på samma gång eftersom jag vill vara kvar hos pappa och Gene men samtidigt vill jag ju träffa min mamma igen, sist var ju i torsdags.

Och vad har jag gjort av helgen då?
Idag satt jag mest vid datorn och fixade min vackra design :D och imorgon så måste jag plugga matte eftersom jag har prov i matte på måndag, men om jag går upp vid 10-11 så hinner jag ju det också. :)

Om jag ska sätta ner datorn på golvet nu innan mina ögonlock faller ihop, känns som om jag snart måste ha tändstickor som håller upp ögonen åt mig. :P

Kontakta mig

Jag har skapat en kategori vid namn "kontakta mig" där ni enklast får svar på hur ni kan kontakta mig (vilket är i detta inlägget).

- Via mejlen, läses dagligen. Mejla en fråga eller fanmail till [email protected] (nej, det är inte min vanliga mejl-adress som jag använder privat utan används för att ni ska kunna kontakta mig!)

-
Kommentera, genom att ni kommenterar och skriver in er mejl-adress och/eller blogg/hemside-adress i fältet så är det lättare för mig att svara på en fråga. Om du varken skriver mejl-adress eller blogg/hemside-adress så kommer jag svara i en kommentar i samma inlägg så isådanfall får du hålla utkik.

Det är så du kan kontakta mig. Lätt som en pankaka :)


Sleep well cykelställ

Nu ska jag strax sova, måste först slappna av lite i kroppen.

Har hållt på med min design hela dagen idag, oftast brukar jag ge upp efter sisådär någon timme och då är bara bakrunden och headern färdig (enkel header där det bara står mitt namn och även en enkel bakrund som är helfärgad).
Men personligen faller bloggar mig lättare i smaken om designen inte är överdriven och om den är lagom.
Precis som om man ser att den är personlig och att någon har arbetat med att få den fin, men samtidigt inte överdrivit med en massa krimskrams.
Självklart är sådana bloggar fina men jag föredrar nog hellre lite enklare, men jag skulle gärna uppskatta en ny header trotsallt.

Wellwell, vi får helt enkelt se hur det blir med designen, jag bara hoppas att jag ska kunna sluta tjata om denna satans designen någongång ;) och bara vara nöjd över hur den ser ut! Jag har sett tusentals andra som inte ens har någon fin design utan bara dendär vanliga "stilmallen" som det kallas.

Saker som jag har kvar att göra:
- Fixa kategorier
- Kapa menyn
- Få en finare bakrund
- Fixa till headern en aning (när jag har tid/ork - det andra kommer före).

Saker som är färdiga:
-
Klar med header
- Gjort bakrundsbild
- Fått in en bild i menyn
- Gjort menyn större
- Ändrat färgen på bakrunden i kommentarerna
- Fixat en ram till bloggen
- Länkat till favoritbloggarna
- Ändrat teckensnitt (hade verdana innan)
- Ändrat rubrikteckensnitt
- Lagt in bilder
- Skrivit inlägg
- Fixat en signatur
- Fixat kategorier
- Fixat en finare bakrund

Funderingar

Jag ligger fortfarande i min säng och funderar lite på min bloggdesign och även mitt bloggnamn.

Jag har lovat mig själv att inte göra en ny blogg eftersom jag måste ha en blogg att "satsa" på, om ni förstår.

Så jag får väl hålla fast i att vara brunett in the rest of my life :).

Påtal om brunett så trivs jag faktiskt med färgen, jag hade aldrig orkat bli blond utan ja.. jag trivs som attan i brunt hår!
Om det skulle vara någongång att jag blir blond är det för att jag inte har orkat färga håret på 8år och eftersom jag är blond naturlig så kan det ju hända att min utväxt blir blond om den inte hunnit bli råttfärgad under dessa åren.
Detta ämnet kallar jag ilandsproblem.

Photoshop + nationalsången

Efter att jag fick min egna dator av pappa i Februari ungefär - så har jag inte kunnat ladda ner någonting pågrundav ett administratör-filter som gör att man måste vara administratör för att ladda ner någonting.
Det är likadant med MSN och andra bildredigeringsprogram.

Jag använde mig ett tag av enbart paint, men eftersom bilderna blir i fruktansvärt dålig kvalité så fick jag börja fixa bilderna på ett bildprogram vid namn photoscape på min mammas dator.
Detta programet funkar men har verkligen inte samma egenskaper och funkar ju inte alls lika bra som photoshop.

Jag behöver därför lite hjälp med att få en så fin design som möjligt, jag har kollat runder hos en tjej som heter Kristin, hon är jätteduktig på det hon gör och man har bra mejlkontakt med henne.
Så fort jag får mina pengar så ska jag kontakta henne.
Funderar bara på vad jag ska ha för önskemål på designen.

Nu är det bara 3 minuter kvar på nationaldagen 2009 och jag får passa på och sjunga "Du gamla du fria" innan jag somnar.

Hoppas alla håller för öronen.

Jag ska börja med NO POO

Japp, ni hörde rätt - jag ska börja med No Poo, men fortfarande använda smink.
(maskara och sådant, inte brunkräm).

No Poo innebär att man inte använder shampoo och duschar ungefär 1-2 gånger i veckan, självklart så finns det andra sätt att hålla sig ren på och det är ju att t.ex skölja av sig varje dag och använda olika metoder för håret som gör så att håret ändå blir rent.

Man kan tvätta håret med bikarbonat, olivolja, kokosolja, aloevera med honung os.v!

Detta är även bra för huden.

Men jag vet inte ännu, men jag har fått insperation av Lady Dahmer, som är No Pooare.
Läs lite om hur det funkar hos henne!

Mr. Bean dansar


Laurent Wolf - No Stress


Äta mat

Jag blir oftast hungrig lätt och då kurrar min mage, hähä. Speciellt på en tyst lektion eller någonting sånt.
Men nu förtiden (sen jag började äta frukost) så kurrar den bara de 2 lektionerna innan det är mat, innan var det alltid att magen började kurra direkt när jag kom till skolan.
Magen får ta ett steg i taget.

Nu luktar det iallafall jättegott i huset och jag sniffar in den goda doften av kött.

Sea later aligator

Nationaldag



Första riktiga inlägget i min blogg som inte bara handlar om information om hur det går med designen ;).

Idag är det Sveriges nationaldag - och för att det ska bli rättvist så borde väl vi också vinna Eurovision song contest?
(för rättvisans skull)

Nåja, jag tror ändå det var ett par som trodde att det skulle vara fint väder på nationaldagen, men icke sa nicke!

Det har varit ett sådant kanonväder ett par dagar, men nu verkar det ju som om helvetet brakar loss!

Jaja, det är ju trottsallt 4 dagar kvar tills det är skolavslutning, så då får vi hoppas på sol igen!

Nu ska jag fortsätta med designen och kanske ta någonting och äta.

Fixa designen

Jag har hela dagen på mig att fixa min design, undra hur det kommer gå..
Nåja.

RSS 2.0